Ο De Niro, ο Trump και τα αλλεπάλληλα tweets

O Robert De Niro λίγες μέρες πριν ανέβηκε στη σκηνή των Tony Awards, ξεκίνησε με μια ιδιαίτερα σκληρή και απρεπή για τα δεδομένα της εκδήλωσης έκφραση, που ωστόσο λογοκρίθηκε από την αμερικανική τηλεόραση.

 

"Ένα πράγμα θα πω... Γ***ται ο Τραμπ!" είπε με στόμφο και πρόσθεσε: "Δεν είναι πια το σύνθημα "κάτω ο Τραμπ", είναι "γ**ται ο Τραμπ" πρόσθεσε με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα επιδοκιμασίας. Ο πρωταγωνιστής του "Ταξιτζή" σήκωσε ψηλά τα χέρια σαν πρωταθλητής της πυγμαχίας και σώπασε αφήνοντας το κοινό να μιλήσει για εκείνον.

 

Ο De Niro κέρδισε παρ’ όλα αυτά χειροκροτήθηκε στα Tony Awards στη σκηνή του Radio City την Κυριακή στη Νέα Υόρκη για τη λεκτική του επίθεση εναντίον του προέδρου.

 

Καθώς το κοινό τον επευφήμησε χειροκροτώντας, ο Ντε Νίρο συνέχισε: «Δεν είναι πλέον κάτω με το Trump. Είναι αλήθεια Trump. "Στη συνέχεια συνέχισε με μια προφανώς προετοιμασμένη εισαγωγή για τον Bruce Springsteen, που αρχικά θα παρουσίζε.

 

Παρόλο που η εκπομπή μεταδόθηκε live, το κανάλι CBS είχε το χρόνο να βγάλει το f-word για τηλεοπτικούς ακροατές, που θεωρούνταν ότι αριθμούσαν περίπου έξι εκατομμύρια.

Ο Πρόεδρος Donald Trump ανταπέδωσε τα πυρά στον ηθοποιό Robert De Niro σε μια σειρά από tweets στην Air Force One καθώς επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη Σιγκαπούρη.

 

Μετά από μερικά tweets που καυχάται για την ιστορική σύνοδο κορυφής του με τον Kim Jong Un, ο Πρόεδρος επανήλθε να ονομάσει την κλήση, επικριτώντας το αστέρι της ταινίας, τον οποίο ονόμασε "ένα πολύ χαμηλό άτομο IQ".

 

"Ο Robert De Niro, ένα άτομο με πολύ χαμηλό IQ, έχει δεχθεί πολλές “λαβές” στο κεφάλι από πραγματικούς μπόξερ σε ταινίες. Δεν αναφέρθηκε σε μια συγκεκριμένη ταινία, αν και ο De Niro έχει υποδυθεί αρκετούς βίαιους ρόλους, συμπεριλαμβανομένου του 1980 Raging Bull.

 

Τον παρακολουθούσα χθες το βράδυ και πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να είναι« διάβολος ». Υποθέτω ότι δεν συνειδητοποιεί ότι η οικονομία είναι στα καλύτερα της, με την εργασία να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και πολλές εταιρείες να έρχονται και να επενδύουν ξανά πίσω στις ΗΠΑ.

 

Ο Trump χρησιμοποιεί συνήθως ΤΟ Twitter για να ανταποδώσει τα πυρά στους επικριτές του μέσα σε λίγες ώρες, αλλά η καθυστερημένη αντίδρασή του στην ομιλία του De Niro είναι πιθανό να οφείλεται στο πολυάσχολο χρονοδιάγραμμα του.

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ διεξάγει συνομιλίες με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong-un για τις δύο τελευταίες ημέρες σε μια σύνοδο κορυφής στη Σιγκαπούρη.

 

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στον πυρηνικό αφοπλισμό και στη μείωση των εντάσεων και κατέληξε σε συμφωνία. Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου οTrump πρόσθεσε μια άλλη ανακοίνωση - την ακύρωση των πολεμικών αγώνων με τη Νότια Κορέα.