Το Netflix κυκλοφόρησε trailer για το πρώτο του κόμικ!

 Χθες το Netflix ένα τρέιλερ για το The Magic Order, το πρώτο κόμικ μέσω της πλατφόρμας straming - ή όπως το ονόμασε το Netflix στο twitter, το «πρώτο βιβλίο comic του μωρού». που γράφτηκε από τον Mark Millar.

 

Το miniseries των έξι τεύχων, το οποίο θα δημοσιευθεί από το Image Comics, γράφτηκε από τον Mark Millar (Kick-Ass, Wolverine: Old Man Logan, Civil War) and illustrated by Olivier Coipel (Thor, Avengers)

 

Το κόμικ μλάει για πέντε οικογένειες μάγων που προστατεύουν κρυφά τον κόσμο από τις κακές δυνάμεις, είναι έτοιμο να φτάσει σε καταστήματα κωμικών βιβλίων στις 13 Ιουνίου.

 

Είναι επίσης το πρώτο έργο που προέκυψε από την εξαγορά της Millarworld από την εταιρεία Millarworld του Millar τον περασμένο Αύγουστο, μια ακόμη προσπάθεια της Netflix να επεκτείνει την ανάπτυξη των αρχικών ακινήτων της.

 

Ωστόσο, επισημάνθηκε ότι δεν θα υπάρξει ανατύπωση της σειράς εάν εξαντληθεί. Αυτό αντικατοπτρίζει μια παρόμοια απόφαση του Millar να μην προσφέρει καμία δεύτερη εκτύπωση ενός τεύχους του Hit-Girl, μια άλλη σειρά του που δημοσιεύθηκε στο Image.

 

Τα ψηφιακά τεύχη της Magic Order θα είναι διαθέσιμα για την ίδια τιμή των 3,99 δολαρίων με τα τυπωμένα τεμάχια (και είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία τώρα), αν και πιθανότατα δεν θα χαράξουν την ίδια φαγούρα για τους συλλέκτες κόμικς.

 

Το Magic Order είναι ένα βιβλίο "για τα παιδιά που απολάμβαναν κάτι σαν τον Χάρι Πότερ ή το είδος του είδους που μεγαλώνει τώρα έχοντας κάτι που απευθύνεται στις ευαισθησίες των ενηλίκων", δήλωσε ο Μίλαρ σε συνέντευξή του στο Comic Book Resources. "Εν τω μεταξύ, είναι στην πραγματικότητα πιο κοντά στο The Sopranos, καθώς πρόκειται για μια πατριαρχική φιγούρα σε μια οικογένεια υποκόσμου και για τις ανησυχίες του για τα παιδιά του. Ο βασιλιάς Ληρ είναι η βασική δομή, αν αυτό δεν ακούγεται υπερβολικά πομπώδες.